На Ратнівщині внаслідок пожежі сім’я залишилася без даху над головою

Господиня житлового будинку вже задихалася від диму та, на щастя, проснулася майже вчасно. Розбудила чоловіка та сина. І сім'я врятувалася від смерті у вогні, а будинок згорів повністю.

Пожежа сталася десь о 4 годині ночі. Гасити її приїхали пожежні автомобілі із сусідніх Кортеліс та Самарів, невдовзі і з Ратного. Але пожежа була у розпалі і вогонь зробив свою справу. Залишились лише обвуглені стіни, адже хата дерев'яна, а років із двадцять тому була обкладена цеглою. Та цегла й уціліла. Більше нічого. Згоріли всі речі, одяг, меблі, побутова техніка, навіть документи.

Ймовірна причина пожежі - коротке замикання електропроводки.

У ці дні сім'я проживає у невеличкій літній кухні, не придатній для зимівлі, тому всі сили спрямовані на будівництво нового будинку. Вже зібрані перші кошти, про це подбали прихожани Самарівського, Оріхівського та Язавненського храмів, районна влада.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>