У Ковелі облаштовують спортивні містечка

Спортивне містечко, облаштоване на одній із центральних вулиць Ковеля, – одне з найкращих на Волині. Завдяки його появі сімейні заняття спортом у Ковелі стало популярним дозвіллям.

Колись поблизу школи №1 міста залізничників було болото. Але спільними зусиллями, за допомогою благодійного фонду «Патріот Волині» та влади, там звели стадіон зі штучним покриттям з біговими доріжками, баскетбольний та тренажерний майданчики. Кошти на дренажні роботи та паркан знайшли у міському бюджеті розвитку. Облаштувати стадіон та встановити обладнання допоміг народний депутат Степан Івахів, інформує прес-служба Волинської облдержадміністрації.

За словами директорки загальноосвітньої школи №1 Тетяни Донюш, тут із 6-ї ранку – людно. Довкола стадіону встановлені ліхтарі, тому тренуватися тут можна і ввечері. Поява такого об’єкту стала поштовхом до розвитку спорту в місті.

Незабаром у Ковелі з’явиться ще одне подібне спортивне містечко – біля школи №7.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>