Троє юних волинян потрапили до академії донецького «Шахтаря»

Відразу троє гравців команди «Адреналін» 2001 року народження - Дмитро Бабенко та брати-близнюки Владислав і Станіслав Кристіни - подали цьогоріч заяви на вступ до футбольної академії донецького «Шахтаря».

Конкурс був дуже серйозним, адже в дитячо-юнацькій академії ФК «Шахтар» мріють навчатися юні футболісти зі всієї країни. До того ж клуб має цілу систему дитячих футбольних шкіл у різних містах України, де хлопчиків цілеспрямовано готують до вступу в академію. Тренери академії перевіряли у кандидатів рівень опанування різними елементами футбольної техніки, загальну фізичну підготовку. Та визначальними були двохсторонні ігри, в яких «збірна» команда абітурієнтів зі шкіл ФК «Шахтар» грала з кандидатами на вступ із інших футбольних шкіл.

Із числа абітурієнтів, які не були учнями клубних шкіл, екзаменатори відібрали лише чотирьох хлопців – і троє з них вихованці луцького «Адреналіну».

Відтепер вони займатимуться в академії «Шахтаря». Там  є всі умови: натуральні та штучні поля з підігрівом, гімнастичні та атлетичні зали, медичний догляд. Навчатимуться хлопці в місцевій гімназії, куди їх возитимуть автобусом із Академії. Учні Академії перебувають на повному утриманні клубу.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>