На Житомирщині батько по-звірячому побив трирічну доньку

Коли працівники міліції зайшла в одну з хат у селі Турчинівка Чуднівського району, то були шоковані побаченим: на ліжку лежало двоє дівчаток п’яти та шести років, старша зовсім гола, а в меншої все обличчя було в синцях і спухле так, що не могла розплющити очей. Правоохоронців туди викликав голова сільради, стурбований дитячим плачем, що долинав із замкненого помешкання. У ході розслідування виявилося, що трирічну дитину побив п’яний рідний батько, бо вона не змогла самостійно справити природну потребу. У цій сім’ї є ще третя дитина – восьмирічний хлопчик і мешкають нещасні діти із батьком-п’яницею самі, без матері, яка вже давно втекла з дому.

Постраждалих дітей доправили в лікарню, де в меншенької, крім гематом голови та шиї, виявили закриту черепно-мозкову травму. Нині вона перебуває на лікуванні в дитячому відділенні обласної лікарні. А її мучителя-батька затримали. Йому загрожує кримінальної відповідальність.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>