На Волині найвища середня зарплата не у Луцьку

Середньомісячна заробітна плата штатних працівників у Луцьку, зайнятих в економіці і соціальній сфері міста, зросла в порівнянні з січнем-червнем 2012р. на 9% і становила 2650 гривень. Вищі заробітки тільки у шахтарському місті Нововолинську  – 3274 гривень. Середній показник в області вони дорівнювали 2476 грн.

В кожних чотирьох з десяти звітуючих суб’єктів заробітки були в межах від 1,5 тис. до 2,5 тис.грн., в них зайнято 43,2% найманих працівників міста, в кожному сьомому підприємстві, установі, організації – в межах від 2,5 тис. до 3 тис.грн. (17,4% працівників),  в п’ятій частині –  від 3 тис. до  5 тис.грн. (чверть працівників), в 4,8% суб’єктів – перевищували  5 тис.грн. (3,2% працівників). Серед них: ТзОВ “Футбольний клуб “Волинь”, ПАТ СП “Теріхем-Луцьк”, ДП “Волинський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації”, Волинська торгово-промислова палата, окремі банківські і державні установи, інформує Головне управління статистики у Волинській  області.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>