26 серпня – 1 вересня

Овен

Нічого надтермінового на цьому тижні вас не чекає. Займайтеся справами із задоволенням.

Телець

Якщо ваше серце вільне, то у цей період ви можете закохатися. У вихідні краще зайнятися чимось корисним, обмеживши потік людей та інформації.

Близнюки

Непоганий час, ви на висоті. У спілкуванні з колегами прислухайтеся і до їхньої думки. Надмірна принциповість вам зараз лише зашкодить.

Рак

Дотримуйтеся звичного ритму життя. Робота нікуди не втече. Не зайвим буде приділити увагу особистому щастю і здоров’ю.

Лев

Активний, продуктивний тиждень, який відкриє перед вами нові перспективи. Лише намагайтеся не плутати справи і дружбу.

Діва

Цей тиждень буде щедрим на нові можливості, і ваше завдання полягає у тому, щоб визначити, якими з них варто скористатися.

Терези

На вас чекає випробування на міцність: цими днями доведеться боротися за свої інтереси, і перемога навряд чи буде легкою.

Скорпіон

Події цього тижня, які здадуться незначними, можуть стати причиною серйозних змін у житті. Ймовірні великі фінансові витрати.

Стрілець

Розпочнеться нова смуга у житті. На все заплановане може не вистачити грошей. Придбання нової нерухомості краще відкласти.

Козеріг

Щоб чогось досягти, доведеться докласти багато зусиль. Краще взяти відпустку. Грошей у кишені буде вдосталь. Уникайте родинних конфліктів.

Водолій

Період буде безхмарним і подарує гармонію у стосунках з оточуючими. Будьте обережні з чужими коштами.

Риби

Тиждень сприятливий для початку якоїсь важливої справи. Самотні матимуть можливість пережити радість від цікавого знайомства.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>