Кожному району міста – по амбулаторії

У Луцьку продовжується намічене розширення мережі лікувально-профілактичних закладів. У вівторок на вулиці Привокзальній, 13 відкрили першу чергу уже шостої за ліком амбулаторії загальної практики сімейної медицини. П’ять медиків – три сімейні лікарі, педіатр та акушер-гінеколог – обслуговуватимуть близько восьми тисяч дорослих і дві тисячі дітей Привокзального району. Заклад має мінімальний набір необхідного устаткування для надання якісних медичних послуг та діагностики. У найближчих планах забезпечення усіх медзакладів міста Інтернетом і утворення спільної мережі для консультацій медиків.

Як розповів луцький міський голова Микола Романюк, в планах створення до 2015 року амбулаторій загальної практики сімейної медицини на вулицях Наливайка, Гордіюк, Рівненській та Дубнівській. За допомогою гранту Світового Банку до 2017 року облаштують ще п’ять амбулаторій. Всього у Луцьку буде 20 таких закладів.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>