У Київраді билися депутати і міліція

У Києві відбулися сутички під міською радою та у її приміщенні між представниками опозиції, які хотіли не допустити проведення чергової сесії нелегітимного уже органу, та представниками провладних сил. У протистоянні з міліцією постраждав народний депутат від УДАРу.

Уже на 7.30 по периметру Київради стояли два кордони охорони: один із представників міліції, другий - із «тітушок», яких активісти ВК «НАСТУП» нарахували близько 200. Також «охороняли» Київраду приїхав «Беркут» та представники інших спецслужб. Активісти нарахували 43 автобуси та 5 автозаків, повідомили у прес-службі ВК «НАСТУП».

Ні депутатів фракції УДАР, ні нардепів у приміщення так і не пропустили. Частина народних депутатів на чолі з Арсенієм Яценюком прорвалася у Київраду через вікно, але до зали, де відбувалася сесія їх не пустили, пише «Українська правда». Міліція почала витискати, їх з будинку. Свободівець Едуард Леонов, якому стало зле, вийшов з Київради через вікно.  У нього склом порізана рука. Його до того ж в обличчя вдарив працівник «Беркуту». Гумовим кийком по руці дісталося й нардепу від УДАРу. Батьківщина також заявила, що члену їхньої фракції у парламенті міліція зламала ребра.

Що цікаво, сесія тривала всього 11 хвилин. За цей час встигли розглянути увесь порядок денний.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>