Росія віднесла до групи ризику усі українські товари – є документ (відео)

Федерація роботодавців України показала документ про заборону імпорту українських товарів. Скандальний указ, який заблокував постачання товарів з України в Росію, продемонстрував заступник голови ФРУ Дмитро Олійник.

«14 серпня ми отримали інформацію, що на російській митниці є новий документ, який називається «профілі ризику». Тут немає переліку компаній, а написано дуже просто: країна походження виготовлення товару – Україна, країна відгрузки товару – Україна», – підкреслив Олійник.

 

 

У свою чергу, митниця Росії відхрещується від блокування імпорту товарів з України.

Росія не блокувала постачання товарів з України та не створювала «ризикові списки» українських підприємств, що імпортують свою продукцію у РФ – запевнила представник прес-служби Федеральної митної служби РФ Наталья Карасьова. «Ніяких «ризикових списків» у нас немає», – заявила вона.

За словами Карасьової, контроль на митниці відбувається відповідно до законодавства. «Як прописана у митному кодексі Митного союзу перевірка вантажів (огляд 5%), так вона і відбувається», – підкреслила вона.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>