Ректор-хабарник Петро Мельник втік у Білорусь за паспортом брата (фото документів)

Оголошений у Всеукраїнський і міжнародний розшук екс-ректор Податкової академії і колишній нардеп 56-річний Петро Мельник виїхав до Білорусі. Державний кордон перетнув уночі 9 серпня. З України виїжджав з паспортом свого брата, до Білорусі заїжджав під власним.

Із документа, який є у розпорядження редакції Gazeta.ua, відомо, що о 03:15 9 серпня до українського автомобільного пропускного пункту «Городище» під'їхав ВАЗ-2105. За кермом був власник Петро Гриневич. Екс-ректор був на пасажирському сидінні. До лінії контролю проїхали «зеленим» коридором.

Чоловіки отримали контрольний талон і за 3 хвилини пройшли митний контроль. О 3:20 були вже на лінії паспортного. Там Петро Гриневич показав свій паспорт, Петро Мельник – паспорт брата. В українських прикордонників не виникло сумнівів у дійсності документів.

О 3:25 ВАЗ з Петром Гриневичем і Петром Мельником виїхав з контрольно-пропускного пункту «Городище» в напрямку Республіки Білорусь. О 5.06 приїхали до білоруського пропускного пункту «Верхній Теребежів». Надали необхідні для в'їзду документи інспекторам Пінського прикордонного загону. Обоє — вже власні паспорти. На той момент Петро Мельник ще не був оголошений у міжнародний розшук.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>