2013-й став на Волині роком шлюбів

За 6 місяців цього року на Волині зареєстровано 2676 шлюбів, а це на 303 або 12,8% більше, ніж за відповідний період торік. Найбільше одружень зареєстровано у червні, найменше – у квітні. Найчастіше на весільний рушник ставали у Ковелі та Луцьку.

За даними Головного управління статистики у Волинській області, крім наших співвітчизників, своєю «другою половинкою» волинянок обрали іноземці, серед яких 49 громадян країн Європи, 9 – Азії, по 3 – Америки та Африки. Крім того, поєднали свою долю з чоловіками області 8 громадянок Росії, 6 – Білорусі, 2 – Молдови, по 1 – Латвії, Мальти, Польщі та Узбекистану.

Середній вік жінок, які вийшли заміж, склав 26 років, а чоловіків, що одружились – 29 років. Серед наречених нараховувалось 69 молодих людей, які узаконили сімейні стосунки у віці до 18-ти років (62 дівчини та 7 юнаків). Поряд з цим, вирішили поєднати свої долі 17 жінок і 25 чоловіків у віці 60 років і старші.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>