Волинська міліція продовжує розважати дітей – цього разу у таборі «Сонячний»

Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей обласного управління внутрішніх справ, спільно з міліціонерами луцького міськвідділу влаштували для дітей грандіозне свято, поєднане з профілактичною бесідою та показовими виступами бійців спецпідрозділу «Беркут».

Маленьким глядачам продемонстрували документальний фільм про пагубні звички та їхній вплив на дитячий організм. Після перегляду фільму малеча мала змогу задати міліціонерам безліч запитань. Вони стосувалися і кінострічки і безпосередньо роботи правоохоронців. Та після чергового запитання з натовпу, - «а собачку теж привезли?», вирішили не томити слухачів, а приступити до обіцяного видовищного шоу.

Бійці роти міліції особливого призначення «Беркут» УМВС України у Волинській області продемонстрували прийоми рукопашного бою, тактику затримання злочинців, вміння розбивати плити і палаючі дошки. Відразу після цього діти побачили втечу псевдозлочинця, якого вже за мить наздогнала і затримала службова собака Бада. Працівники державної служби охорони при УМВС України у Волинській області у складі автомобільної групи затримали втікача та повезли до відділку міліції. Також Бада продемонструвала малечі свої вміння у виконанні різних команд.

Усіх запросили підійти до виставки оснащення підрозділів міліції. Діти мали змогу побачити зброю, щити, шоломи, бронежилети та посидіти за кермом службових автомобілів ДСО. Міліцейських експерти провели для малечі майстерклас з дактилоскопіювання власник долонь. Аркуші паперу з відбитками діти обіцяли зберегти на пам'ять.

Зустріч продовжилася дружнім турніром у настільний теніс, вихованці «Сонячного» проти міліціонерів. Маленький переможець отримав приз іграшку-символ волинської міліції бобра Бодю.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>