«Волинь» програла аматорам з Ковеля

Луцька «Волинь» розпочала обіцяний тур по містам і містечкам області з Ковеля. У місті волинських залізничників прописався чемпіон області – МФК «Ковель-Волинь». Матч проходив на реконструйованому міському стадіоні «Верес» і зібрав кількатисячну глядацьку аудиторію. Віталій Кварцяний не підвів уболівальників – на поле «Волинь» вийшла у найсильнішому складі, якщо не враховувати вкраплення з потенційних новачків, імена яких клуб тримає у секреті.

Лучани явно сприйняли цей матч занадто легковажно, й так і не змогли змусити себе грати у нормальний футбол (слабкою відмовкою може бути стан газону на ковельському стадіоні). У підсумку отримали результат, який аж ніяк не прикрашає команду прем’єр-ліги. У рівній грі, можливо навіть аматори з Ковеля мали трохи більше моментів, перемогу відсвяткували господарі поля. Гравці МФК «Ковель-Волинь» забили єдиний і переможний м’яч у зустрічі наприкінці першого тайму.

Попри перемогу своєї комаеди юні уболівальники після фінального свистка воліли взяти автограф саме у лучан.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>