У Луцьку затримали гастролера-розбійника з Житомирщини

кайданки

За допомогою до дільничних Луцького міського відділу міліції звернувся 37-річний мешканець обласного центру. Чоловік повідомив, що хлопець, якого потерпілий знав лише в обличчя, побив його і забрав мобільний телефон. Дільничні недовго шукали зловмисника, адже до правоохоронців уже надійшла інформація, що на районі з’явився новий, так би мовити, «авторитет». Було відомо, що це немісцевий раніше судимий чоловік, який поводив себе доволі агресивно, і проявляв явну неповагу до оточуючих. Це був 43-річний мешканець Житомирської області. Як з'ясувалося, після звільнення з місць позбавлення волі не минуло і року, як чоловік знову взявся за своє.

Як інформує СЗГ УМВС Україниу Волинській області, у день скоєння злочину, чоловіки випивали, як згодом стало відомо, у спільного знайомого. Пізніше між ними виникла суперечка, яка переросла у бійку. Грабіжник завдав потерпілому декількох ударів руками та ногами, після чого, погрожуючи ножем, забрав мобільний телефон. «Трофей» зловмисник здав у ломбард, за що отримав 50 гривень, які тут же витратив на пропій. Затриманий зізнався у скоєнні ще двох злочинів у Луцьку: грабежу та нанесення тілесних ушкоджень.

Наразі у справі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>