УЄФА виключив «Металіст» з Ліги Чемпіонів

Апеляційна інстанція УЄФА винесла рішення по дисциплінарній справі стосовно «Металіста» (про договірний матч із «Карпатами» у 2008 році), яка було відкрито на підставі статей 2.04g, 2.05 і 2.10 регламенту Ліги Чемпіонів УЄФА.

Інстанція європейського футбольного союзу ретельно вивчила всі заяви та документи, подані клубом, так само як і заяви та документи, отримані від дисциплінарного інспектора УЄФА.

У підсумку вирішили відсторонити «Металіст» від участі у єврокубках у сезоні-2013/14, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Клуб може подати апеляцію на дане рішення до Спортивного арбітражного суду (CAS), йдеться у заяві.

Водночас, Робоча група УЄФА з надзвичайних ситуацій, яка складається з п'яти членів Виконавчого комітету УЄФА, у середу, 14 серпня, проведе збори у телефонному режимі, на яких обговорить наслідки даного рішення для турніру.

Нагадаємо, «Металіст» цього року дебютував у Лізі Чемпіонів. У третьому кваліфікаційному раунді харків’яни здолали грецький ПАОК. Від проходу у груповий турнір команду Мирона Маркевича відділяла лише двоматчева дуель з німецьким «Шальке-04». Тепер УЄФА має прийняти рішення про суперника для німців. Ймовірно це буде все той же грецький ПАОК.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>