Шокуючий поворот у розслідуванні врадіївської справи

Несподівану заяву зробив адвокат Євгенія Дрижака, підозрюваного в згвалтуванні Ірини Крашкової у Врадіївці Миколаївської області.

«За результатами двох з трьох біологічних досліджень змивів, не виявлена чоловіча ДНК. Тобто не може йтися про згвалтування, – заявив Володимир Клименко. – Третя експертиза їх виявила, але не визначила, кому вони належать».

За його словами, під нігтями Крашкової знайшли тільки генетичний матеріал таксиста Рябіненко.

Між тим сьогодні вранці суд повинен продовжити на три місяці перебування Дрижака під вартою. «Ми подали прохання учора в 14:00, і завтра в 9 ранку суд повинен дати відповідь про продовження на три місяці", - сказали «Вістям» в прокуратурі.

Нам також вдалося дізнатися, що досудове розслідування вже закінчене і його матеріали передали обом сторонам. «Коли вони ознайомляться, а це може тривати декілька місяців, буде суд. До речі, який суд розглядатиме цю справу, поки невідомо. Швидше за все, суд в Миколаєві або в Первомайську», - кажуть у прокуратурі.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>