Рівненська аптека приторговувала підобліковими медикаментами

Працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Рівненській області під час санкціонованого судом обшуку в одній із аптек Рівного виявили 20 таблеток сильнодіючого лікарського засобу «Сонат» та 100 міліграмів «Трайфет», майже тисячу флаконів підоблікових лікарських засобів «Тропікамід» та «Мідріацил».

Усі медикаменти зберігалися в аптеці без належних документів, які підтверджували б їх якість, умови придбання, зберігання та відпуску, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю УМВС у Рівненській області. Жінка, яка відчинила двері та зняла приміщення з сигналізації, категорично заперечувала, що вона працює в цій аптеці. Відмовилася відчинити підсобні приміщення та надати документацію на знайдені підоблікові ліки. Не змогли цього зробити під час обшуку і обидва співвласники.

У діях працівників аптеки вбачаються ознаки злочину, передбаченого статтею 321 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів).

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>