Прикарпатець змайстрував вантажний велосипед-тандем

На вулицях Коломиї можна побачити оригінальний велосипед. У ньому два сидіння та дві пари педалей. Проте він не схожий на звичайний ровер-тандем, адже має чотири колеса і «багажне» відділення.

Змайстрував таку диковинку Юрій Козлан. Каже, давно хотів виготовити аналог тандему, але вантажного. Потреба в такому транспорті є, адже родина має дачу і город, тож від ранньої весни до пізньої осені господар з дружиною змушений заледве не щодня долати не один кілометр, аби туди дістатися.  Автомобіль чи мотоцикл «їсть» пальне, а мрія була мати екологічно чистий транспорт з «багажником», щоб можна було додому картопельку, моркву та іншу городину привезти. А як нема вантажу, то те відділення швидко трансформується у додаткові сидіння для пасажирів.

Розганяється «вантажний» ровер до30 кілометрівна годину. Його вже випробували не лише господарі, а й місцеві молодята. Бо весільним кортежем на лімузинах вже мало кого здивуєш, а от таке чотириколісне диво в Коломиї (та й далеко за її межами) люди бачать вперше.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>