Волинська міліція полювала на донжуана-грабіжника

«Вісник+К» продовжує слідкувати за розслідуванням резонансного зґвалтування у Луцьку, яке трапилося кілька тижнів тому в дворах проспекту Грушевського. Жертва злочину досі знаходиться у лікарні, а її мучитель дає покази слідчим.

Як розповів начальник Луцького міськвідділу внутрішніх справ Василь Марчишак, 29-річний підозрюваний добровільно видає й інші епізоди своєї злочинної біографії. Зокрема, за півтора місяці, які він провів на волі після звільнення від чергового ув’язнення, чоловік встиг у Луцьку добряче наслідити. Окрім зґвалтування і замаху на вбивство 34-річної лучанки Ольги, він здійснив як мінімум три грабунки. Жертвами обирав виключно жінок, адже не відзначається кремезною статурою. Натомість має приємну зовнішність, яка подобалася протилежній статі. З жінками швидко знаходив спільну мову, грав роль уважного кавалера, потроху дізнавався про нових знайомих чи мають вони чоловіків або хлопців, чи заможні. У певний момент донжуан просто нападав і грабував тих, кому ніде було шукати захисту. Як випливає з розповідей самого затриманого, поки що навіть не всі жертви звернулися до правоохоронців із заявами про напад на них. Можливо через сором. Адже в декого грабіжник навіть бував удома, де й вчиняв злочини.

Міліція мала оперативну інформацію про донжуана-грабіжника і навіть почала полювання на нього за допомогою працівників перевдягнутих у цивільне. Проте затримати його вдалося лише після скоєння найрезонанснішого злочину.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>