Найбільше інвестицій на Волинь приходить з офшорів

За перше півріччя в економіку області іноземні інвестори вклали майже 762 тис. доларів США прямих інвестицій (акціонерний капітал). Загальний обсяг інвестицій з початку інвестування становив понад 384 млн доларів, або в середньому 371 долар на одного жителя області.

Фінансування здійснювали партнери з 37 країн світу. Найбільше коштів, за даними Головного управління статистики у Волинській області, надійшло з Кіпру, Віргінських Островів (Британських), Швеції та Польща, на які припадає майже 76% загального обсягу.

Причому 93 відсотки від отриманої суми надійшло у Луцьк,  Нововолинськ, Ковель і Луцький район.

Прямі іноземні інвестиції надійшли на 278 підприємств області. Більше половини внесеного з початку інвестування іноземного капіталу зосереджено на промислових підприємствах, зокрема, на підприємствах з виготовлення виробів з деревини, паперу та поліграфічної діяльності, виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів, інших видів переробної промисловості, ремонту і монтажу машин і устаткування.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>