На Рівненщині жінка зарізала чоловіка

Чвари у родині 20-річної Христини та її 28-ріного чоловіка Романа, жителів села Українка Острозького району, траплялися майже щодня. Зазвичай, причиною цьому була любов глави сімейства до спиртного. Того дня хазяїн знову прийшов напідпитку, що й обурило дружину. Слово за слово, і між подружжям виник черговий конфлікт. Цього разу свою правоту Роман заходився захищати ножем. Після нетривалого шарпання, Христина відібрала у нього гострий предмет та тричі вдарила ним чоловіка у груди.

За допомогою до медиків жінка звернулася лише наступного ранку, проте було вже пізно. Від отриманих травм Роман помер у кареті швидкої допомоги.

Як повідомили правоохоронці, щодо Христини слідчими Острозького МВ УМВС України в Рівненській області розпочате кримінальне провадження, передбачене частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Жінку було затримано, наразі відносно неї обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Христині загрожує позбавлення волі терміном від семи до десяти років.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>