На Прикарпатті в ДАІ пропонують консультуватися в скляної міліціонерші

«Віртуальною» працівницею поповнився штат Івано-Франківського відділення реєстраційно-екзаменаційної роботи УДАІ при УМВС України. І мова тут не про службові махінації з кадрами, а про новітні технології, які дозволяють «оживляти» нерухомі об’єкти.

Так вперше в Україні правоохоронні органи залучили до обслуговування населення спеціальний електронний пристрій промоутер. Це жіноча голографічна фігура, яка відтепер зустрічатиме усіх відвідувачів і надаватиме консультації «безконтактним» способом. Для цього на скляний стенд за допомогою відео- та аудіо-відтворювача подається інформація, підібрана за популярністю звернень до працівників ВРЕР – ти наче підходиш і спілкуєшся з жінкою-міліціонером, яка намагається тобі вичерпно все пояснити.

Як зазначив начальник Івано-Франківського відділення реєстраційно-екзаменаційної роботи Роман Фенко, такі нові технологічні рішення покликані зберегти час відвідувачів. Адже тепер, не вистоюючи у чергах під кабінетами правоохоронців, люди можуть у скляної фігури дізнатися, які документи потрібні при обміні посвідчення водія, при отриманні його вперше, при проведенні реєстрації, перереєстрації чи знятті з обліку транспортних засобів та інших операцій, що стосуються діяльності підрозділу.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>