На Малоомелянівському масиві буде каналізаційна мережа

Розпочинаючи третє пленарне засідання, Микола Романюк озвучив проблеми, які сталися у місті після зливи 30 липня. «Є дуже серйозні питання по Малоомелянівському масиві, по школі №7, де повністю затоплено підвальне приміщення. Великі проблеми у міській лікарні. Вода у підвалі там сягала 1,70 м. Тож треба провести обстеження, щоб визначити суму коштів, необхідних для ремонту».

Тож міський голова  попросив депутатів повернутися до розгляду питання про внесення змін до бюджету та запропонував проект рішення  для здійснення перерозподілу асигнувань.

Про зміни до бюджету депутатам доповіла начальник управління фінансів та бюджету. А саме: передбачити кошти на проектно-кошторисну документацію для будівництва каналізаційної мережі на Малоомелянівському масиві у сумі – 200 тис. грн, на підсилення вікон та підвалу ЗОШ № 3 – 300 тис. грн, обстеження водоканалізаційних мереж Луцької клінічної лікарні – 50 тис грн.

Після обговорення, депутати підтримали проект цього рішення.   Міський голова, у свою чергу зазначив, що вже звернувся за допомогою до голови облдержадміністрації Бориса Клімчука, він проситиме кошти й в Уряду.

Також під час обговорення питання було вирішено на наступну сесію підготувати проект рішення щодо комплексного вирішення ситуації з підтопленням у різних частинах міста.

Напередодні пленарного засідання Микола Романюк мав розмову з жителями Малоомелянівського масиву. Він нагадав, що міська рада замовляє проектно-кошторисну документацію для будівництва каналізаційної мережі, яка  буде виготовлена у цьому році. Кошти на це виділили сьогодні на сесії міської ради.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>