На Закарпатті мати продала свою дитину за 8 тисяч гривень (фото)

На Закарпатті працівники управління боротьби з організованою злочинністю затримали 42-річну жінку, яка за 8 тисяч гривень продала свою малолітню доньку.

До оперативників надійшла інформація про те, що жителька міста Берегово хоче продати двох своїх діток. УБОЗівці встановили, що жінка дійсно шукає покупців для 8-річного хлопчика та 3-річної дівчинки. Мати пропонувала купити їх за 2 тисячі доларів США для подальшого залучення до жебрацтва. Недивно, бо жінка і сама таким чином заробляла на життя, повідомляє прес-служба ГУБОЗ МВС України.

Просто на вулиці посеред білого дня вона віддала трирічну дитину, за що отримала 8 тисяч гривень. Відразу після передачі грошей її затримали правоохоронці.

Наразі дівчинка знаходиться у притулку. Подальшу долю сестри та брата вирішуватимуть компетентні органи.

Після затримання жінка розкаялась та розповіла, що у такий спосіб хотіла заробити на нове життя та виїхати на батьківщину.

Горе-мати затримана в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їй загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>