Миколаївщина знову «відзначилась» – тепер там потрійне вбивство

До чергової частини Жовтневого райвідділу міліції Миколаївської області зателефонувала жінка та повідомила, що прийшовши до будинку своїх родичів, вона виявила тіла трьох членів родини без ознак життя. Також двоє членів сім’ї, у тому числі 8-річна дитина, вижили, отримавши ножові поранення, повідомляє прес-служба миколаївської міліції.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події та вживають заходи щодо затримання зловмисників. З метою якісного з’ясування всіх обставин скоєного та надання необхідної допомоги за дорученням Міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка на місце події виїхала група досвідчених працівників Головного слідчого управління та Департаменту карного розшуку МВС України на чолі з заступником Міністра Віктором Ратушняком.

Слідчим управлінням УМВС в області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.115 «Умисне вбивство» КК України.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>