На Волині жінка побила залицяльника

До чергової частини Любомльського РВ УМВС України у Волинській області зателефонувала схвильована жителька району, та тремтячим голосом повідомила, що прямо посеред вулиці лежить чоловік з пошкодженим обличчям. Правоохоронці встановили, що потерпілим є 51-річний житель району, повідомляє пре-служба волинської міліції.

Того вечора постраждалий разом зі своєю знайомою разом проводили час у одному із кафе Любомля. Добряче випили, а коли жінка стала збиратися додому, джентльмен виявив бажання її провести. Уже на подвір’ї кавалер почав залицятися до жінки, але взаємності не зустрів. Більше того, у хід пішли кулаки.

- Як пояснила сама жінка, почувши відмову, чоловік розгнівався і першим вдарив її, на що вона відповіла тим самим, - зазначив перший заступник начальника Любомльського РВ УМВС України у Волинській області капітан міліції Анатолій Дружук.

Під час сутички додому повернувся син жінки, який зробив і свій внесок у сутичку. За даним фактом вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>