На Тернопільщині в результаті наїзду пішоходів одна жінка загинула, а її вагітна дочка – у реанімації

Ця жахлива дорожньо-транспортна пригода трапилася ввечері 9 серпня у місті Бучач сталася. Близько 22 години матір з донькою разом вийшли із продуктового магазину. Жінки йшли тротуаром. 33-річний лихач, посварившись вдома з дружиною, вирішив покататися на своєму «Москичі» вулицями райцентру. В якусь мить він не впорався з керуванням та виїхав на тротуар. В результаті наїзду на пішоходів 40-річна жінка померла у кареті швидкої допомоги. 17-річна вагітна донька отримала черепно-мозкову травму. Медики забрали її у реанімаційне відділення центральної районної лікарні, а згодом доправили до обласного медичного закладу.

Як повідомляє сайт МВС (http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/876243;jsessionid=58DDBB9CC9CE3560B5A5D9CDA46424E7), водій «Москвича» сів за кермо нетверезим. Інші обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюють слідчі. Водія затримали, автомобіль поставили на арештмайданчик.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>