Волинська міліція затримала чоловіка і жінку, яких з початку року розшукували за грабіж (фото)

Ще у січні в одному з сіл Іваничівського району трапилося зухвале пограбування. Уже не молоді чоловік і жінка напали на 68-річну пенсіонерку у її ж хаті, побили і забрали гроші та цінності. Згодом грабіжники зникли невідомому напрямку.

Зловмисники – 44-річний чоловік та його 50-річна співмешканка до цього мали солідний кримінальний «багаж». Він тричі попадався на крадіжках, а вона відсиділа 15 років за подвійне убивство. До Іваничівського району приїхали у пошуку заробітків. В одному з сіл винайняли помешкання. Бралися за будь-яку роботу. Переважно допомагали місцевим жителям у господарських роботах. Коли ж роботи не стало, вирішили їхати з Волині, але на останок вирішили роздобути які кошти на дорогу. Об’єктом злочину обрали 68-річну пенсіонерку. Пригрозивши їй ножем, вимагали віддати усі заощадження. Але старенька виявилася з характером, і навіть спробувала чинити опір. Тож злочинна парочка побила її й зв’язала. Потім непрохані гості обнишпорили увесь будинок і втекли. Бабусю, яка пролежала майже добу на холодній підлозі, врятували сусіди, які вирішили провідати її.

Хоча особи злочинців вдалося встановити швидко, проте знайти їх по гарячих слідах не змогли. Як повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області, затримати їх вдалося нещодавно. Кайданки на пару грабіжників надягли у Нікополі Дніпропетровської області.

За фактом вчинення розбійного нападу на волинську пенсіонерку відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Санкцією цієї статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від семи до десяти років.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>