У Луцьку парк прибирають «штрафники» і хулігани (Фото)

27 підоблікових Луцького міського відділу кримінально-виконавчої інспекції залучили до загальноміської толоки у Центральному парку імені Лесі Українки. Велике прибирання у головній зоні відпочинку міста триває 8-9 серпня відповідно до розпорядження Луцького міського голови Миколи Романюка. Таким чином йде підготовка до святкування Дня міста та Дня Незалежності.

Територію парку розбили на сектори, за якими закріплені підприємства, організації, міські школи. Підоблікові Луцького міського відділу відпрацьовували свої години на попередньо закріплених секторах комунальних підприємств, державних організацій, включених до переліку об’єктів міста для відбування громадських робіт засудженими та порушниками згідно рішення Луцької міської ради.

Як повідомила начальник Луцького міського відділу КВІ Алла Павловська, міський відділ два роки поспіль брав участь у всеукраїнських акціях «За чисте довкілля», різноманітних загальноміських екологічних акціях, таких як «Подбай про своє місто».

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>