Прокуратура покарала луцьких прикордонників

Прокуратура Ратнівського району провела перевірку дотримання вимог Кодексу України про адміністративні правопорушення військовослужбовцями відділів прикордонної служби «Тур», «Самари», «Доманово» Луцького прикордонного загону при здійсненні адміністративного провадження.

Виявлено непоодинокі факти порушення вимог законодавства щодо адміністративного затримання громадян.

Зокрема, в протоколах допускаються виправлення в даних про час та підстави звільнення затриманої особи, не вказується час затримання особи та не повідомляються про такі факти родичі затриманих громадян.

Окрім цього, військовослужбовцями не вживаються дії до виконання постанов про накладення адміністративного стягнення, які ними винесені.

На виявлені порушення прокуратурою району начальнику Луцького прикордонного загону Державної прикордонної служби України внесено подання.

За результатами розгляду документу прокурорського реагування до дисциплінарної відповідальності притягнуто трьох начальників відділів прикордонної служби та 12 їх підлеглих.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>