На Волині пограбували «валютника»

Близько першої години ночі в Кортелісах Ратнівського району невідомі напали на місцевого мешканця Анатолія С.

Виконувач обов'язків начальника слідчого відділення райвідділу внутрішніх справ капітан міліції Василь Михальчук розповів, що Анатолій С. тієї ночі повернувся додому вночі на своєму легковому автомобілі «Опель-Комбо». Зупинивши його, пішов відчиняти ворота, щоб заїхати на подвір'я. Тим часом якийсь зловмисник сів за кермо іномарки і, натиснувши на газ, поїхав. За цим фактом, як зазначив капітан Михальчук, відкрито кримінальне провадження, пише газета «Волинь-нова».

Анатолій С. уже багато років на кордоні в Домановому займається обміном валюти. І хоча цей «бізнес» у нашій державі заборонений законодавством, однак він процвітає. Ось і того дня Анатолій повернувся з Доманового додому, а на нього вже чекали нападники. І як тільки він почав відчиняти ворота, то отримав… оглушливий удар по голові якимось предметом. Чоловік впав. Невідомі затягли його за сарай і там залишили, а самі сіли в іномарку потерпілого і рушили в бік Самарів. За фермою села Кортеліси зупинились. Забрали всю валюту (сума поки що не відома) і, залишивши автомобіль, зникли в нічній темряві.

Щодо потерпілого, то він, очунявши від удару, про розбійний напад розповів правоохоронцям, які розшукують грабіжника. Відомо, що працівники міліції повернули Анатолію С. викрадений автомобіль.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>