Волинська міліція розважала дітей (фото)

Величезний десант волинських правоохоронців висадився днями у дитячому таборі «Ровесник». Міліціонери приїхали сюди, аби на один день забезпечити цікаве дозвілля для дітлахів.

Під час свята, організованого для вихованців «Ровесника», відбувся показ спеціальної автотехніки, виступи групи затримання відділу Державної служби охорони, кінологів, роти міліції особливого призначення «Беркут» та відділу швидкого реагування «Сокіл». Діти змогли потримати у руках грізну зброю, приміряти захисні шоломи, бронежилети, та оглянути експозиційні матеріали Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, інформує СЗГ УМВС у Волинській області.

Діти теж готувалися до зустрічі із міліціонерами. Для правоохоронців організували невеличкий концерт з піснями і танцями.

– Щоразу, спілкуючись із дітьми, знаходимо різноманітні методи проведення профілактичної роботи, – розповіла в. о. начальника сектору кримінальної міліції у справах дітей майор міліції Інна Остапович. – А тому ми з ними проводимо бесіди, ігри, конкурси, демонструємо фільми на правову тематику, влаштовуємо екскурсії у краєзнавчий, музей бойової слави та музей історії органів внутрішніх справ Волині, традиційно проводимо дні відкритих дверей. Таким чином намагаємося донести необхідність чіткого дотримання Закону.

Завітав на свято також начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Терещук, котрий, звертаючись до дітей, наголосив:

– Проводячи профілактичну роботу, основник акцент ставимо на дітей, адже від того, як ми їх виховуватимемо, залежить без перебільшення наше майбутнє і майбутнє нашої держави. Багато з них, спостерігаючи за вміннями і навичками фізично підготовлених міліціонерів, згодом виявляють бажання служити в органах внутрішніх справ. Скажу більше і це головне: у них ніколи не виникає бажання скоїти те чи інше правопорушення.

На прощання правоохоронці вручили дітям м’які іграшки – символ волинської міліції бобра Бодю. А апогеєм свята стали випущені в небо повітряні кульки, до яких вихованці табору прив’язали написані на кольорових папірцях свої найпотаємніші бажання.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>