Велотур на Волині в рамках Міжнародного проекту «Серце для сиріт» (фото)

3 -11 серпня на Волині триває Велотур-2013 у рамках Міжнародного проекту «Серце для сиріт». Його організатор – Благодійний Фонд «Майбутнє - дітям України».

Як зазначив директор Фонду, метою проекту є привернення уваги суспільства до проблеми сирітства у нашій країні; сприяти у тому, аби сироти виховалися не в інтернатах, а у прийомних сім’ях.

Велотур розпочався 3 серпня у смт Ратне і мандрує дорогами міст Камінь-Каширський, Любешів, Маневичі, Луцьк, Володимир-Волинський, Любомль та с. Світязь (Шацький район).

Батьки разом із усиновленими дітьми таким чином намагаються знайти сиротам нові родини. Вони відвідують інтернати та прийомні сім’ї.

У кожному населеному пункті організовується круглий стіл за участю організаторів проекту та керівників профільних управлінь та відділів, концертні програми для дітей та батьків.

Фінішує Велотур-2013 відбудеться 11 серпня на озері Світязь Шацького району.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>