Службовці внутрішніх військ затримали грабіжників луцького гуртожитку по гарячих слідах (фото)

3 серпня 2013 року військовий наряд Луцької частини внутрішніх військ у складі прапорщика Сергія Баранецького, молодшого сержанта Іззета Ібрайімова та водія солдата Сергія Чернацького на патрульному автомобілі забезпечували охорону громадського порядку в районі 40-го кварталу у Луцьку.

Військовослужбовці отримали виклик про те, що на вулиці Стрілецькій, 6 здійснено крадіжку з проникненням. За лічені хвилини наряд прибув на місце події, де їх чекали схвильовані мешканці гуртожитку. Прапорщик Сергій Баранецький опитав присутніх та з’ясував, що троє молодих осіб зламали замок кабінету завідуючої гуртожитком та ймовірно пограбували його, повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Завдяки оперативним діям військового патруля та за допомогою громадян, які проживають у цьому гуртожитку двох зловмисників затримали. Третій підозрюваний разом з викраденим майном зник. Коли патрульна машина від’їжджала від будинку, один із мешканців вказав на чоловіка, який йшов неподалік: «Це він! Він був з ними!». Сергій Баранецький наздогнав молодика і затримав його.

За оперативні дії прапорщика Сергія Баранецького та молодшого сержанта Іззета Ібрайімова головний міліціонер Волині, полковник Олександр Терещук нагородив грошовою премією.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>