Парк Луцька очищують (фото)

Сьогодні у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі України розпочалася загальноміська толока, яка триватиме два дні. Представники близько ста підприємств, установ, організацій працюють над благоустроєм парку. Вони викошують траву та бур’яни, вирубують самосіви. Усе це  буде вивезено на сміттєзвалище. Для зручності  територію парку розбито на сектори, за якими закріплені відповідальні працівники міської ради. У толоці беруть участь депутати міської ради. Радник  міського голови з екологічних питань Борис Сорока повідомив, що міський голова підписав розпорядження  про проведення санітарно-екологічних днів протягом цього року. Згідно із ним відбувалися толоки зимою, весною, тривають зараз. Уже проведено благоустрій значної частини прибережних водоохоронних смуг наших річок, у тому числі річки Сапалаївки. Зараз також відбувається  її розчистка, поглиблення.

«Сьогоднішня загальноміська толока з благоустрою Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі України зумовлена тим, що наближаються державні свята – День Державного Прапора, День Незалежності України та День міста. У парку відбуватимуться святкові заходи, серед яких – свято квітів. У парку буде відпочивати багато жителів і гостей міста. Цього року весною було багато опадів, які сприяли росту зілля, а нещодавня злива також ускладнила ситуацію.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>