На Рівненщині затримали іноземця, підозрюваного у подвійному вбивстві

Прокуратура області забезпечила доставку з-за кордону 28-річного громадянина Республіки Узбекистан, який вбив двох людей у селі Трубиці Костопільського району.

10 січня 2013 року іноземець, на грунті ревнощів, наніс 6 ударів ножем своїй 26-річній співмешканці. Перепало тоді й 32-річному знайомому жінки. Узбек завдав йому 6 ножових поранень та 19 ударів тупим предметом. Внаслідок численних колото-різаних ран обоє померли на місці події. Іноземець втік за кордон.

– Завдяки оперативності та злагодженості дій українських та білоруських правоохоронних органів, місцезнаходження чоловіка було встановлено. Його затримали працівники Барановицького районного відділу транспортної міліції, - розповіла старший прокурор прокуратури Рівненської області з міжнародно-правових доручень Раїса Приходько. – За направленим клопотанням прокуратури області про екстрадицію підозрюваного білоруська сторона видаала іноземця.

Обвинувальний акт передано на розгляд до Костопільського районного суду. За вчинення інкримінованого злочину громадянину Узбекистану загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 10 до 15 років або довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>