«Металіст» проходить у наступний раунд кваліфікації Ліги Чемпіонів. Але чи гратиме? (фото, відео)

Харківський «Металіст» у домашньому матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів утримав здобуту на виїзді перевагу над грецьким ПАОКом. Як і у першій зустрічі у Харкові команда Мирона Маркевича не порадувала гарним атакуючим футболом. «Металіст» діяв по рахунку. Усе найцікавіше у матчі команди відклали на останні двадцять хвилин. Спершу харків’яни повели у рахунку завдяки гарному удару Бланко, але за сім хвилин до закінчення основного часу пропустили гол у відповідь. «Металіст» змусив похвилюватися українських уболівальників, адже у заключні хвилини гості втратили ще кілька нагод забити.

Завдяки перемозі на виїзді 2:0 «Металіст» крокує далі у найпрестижному футбольному турнірі Європи. Попереду останній раунд плей-офф, в якому команди змагатимуться за вихід у групи. На цьому етапі ймовірними суперниками харків’ян можуть бути «Мілан», Арсенал» та «Зеніт». Але з цим ще потрібно трохи зачекати. Адже 13 серпня свій вердикт відносно «Металіста» має винести УЄФА – в організації розглядатимуть рішення арбітражного спортивного суду Лозанни, в якому команду Мирона Маркевича визнали винною в проведенні договірного матчу з «Карпатами». Покарання може бути найсуворіше, аж до виключення «Металіста» з Ліги Чемпіонів.

 

«Металіст»-ПАОК – 1:1

Голи: 1:0 – Бланко (72), Нецид (83).

«Металіст»: 81. Дішленковіч, 13. Моледо, 3. Вільягра, 30. Папа Гуйе, 20. Азеведо, 8. Едмар (4. Березовчук), 7. Дієго, 11. Соса (25. Марлос), 23. Бланко, 32. Краснопьоров, 33. Девіч (9. Крістальдо).

ПАОК: 1. Хакобо, 6. Ціоліс (61. Нецид), 15. Мігель Вітор, 16. Ліно, 7. Георгіадіс (20. Лоуренс), 25. Лезар, 28. Кацураніс, 70. Кіціу, 99. Олісе, 14. Салпінгідіс (33. Анатасіадіс), 10. Лукас.

Попередження: Гуйе (25) - Вітор (29), Кацураніс (38), Анатасіадіс (67).

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>