Грошові компенсації інвалідам зростуть

Уряд підтримав пропозицію Мінсоцполітики щодо збільшення розмірів грошових компенсацій інвалідам на бензин, ремонт і технічне обслуговування автомобілів та на транспортне обслуговування. Про це сказала Міністр соціальної політики України Наталія Королевська, коментуючи затвердження відповідної постанови КМУ 7 серпня 2013 року.

«

Постанова передбачає збільшення розмірів грошових компенсацій інвалідам на бензин, ремонт і технічне обслуговування автомобілів та на транспортне обслуговування у середньому на 50% на місяць для однієї особи», - сказала Наталія Королевська.

Міністр нагадала, що розміри таких компенсацій не змінювалися понад 10 років. «За цей час ціни на бензин та технічне обслуговування автомобіля зросли більше ніж у 3 рази», - зауважила вона.

«Це підвищення стосується близько 82 тис. інвалідів. На ці потреби у бюджеті 2014 року буде передбачено 6,2 млн. грн.», - підкреслила Наталія Королевська.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>