У Луцьку шахраї збирають з людей гроші під прикриттям благодійної акції «Серце до серця»

Про такі прикрі випадки повідомляють самі організатори благодійної акції «Серце до серця». Молоді люди, представляючись «волонтерами», почали ходити по житлових будинках і збирати кошти нібито на лікування хворих дітей. Також випадок самозваного волонтерства зафіксували на центральних вулицях міста. Причому при особистому спілкуванні молодь, яка збирає кошти, вказує, що вони працюють то від імені Луцької гімназії №4 то від певних відомих громадських діячів міста.

Організатори акції «Серце до серця» шоковані такими діями невідомих людей і нагадують, що дана акція цього року проходила з 7 по 28 квітня, і збір коштів у інший період заборонений. Вдалося зробити фотознімки цих «волонтерів». Далі ними займеться міліція, куди організатори акції «Серце до серця» звернулися із відповідною заявою.

У випадку якщо до когось звернуться з проханням пожертви коштів в рамках акції «Серце до серця» у даний період до весни, одразу просять інформувати правоохоронні органи або регіонального представника акції (099 631 88 24).

Також розповідають що справжній волонтер акції "Серце до серця" повинен мати при собі паспорт волонтера на якому є печатка та фото та опломбовану скриньку.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>