Під час виступу соліст американського гурту помочився на російський та український прапори (ФОТО, ВІДЕО)

Басист американської панк-гурту Bloodhound Gang Джареда Хасселхофф під час концерту у Києві помочився на український прапор.

Раніше 31 липня Хасселхофф також засунув собі у труси російський прапор на концерті в Одесі зі словами «Не розповідайте про це Путіну». Пізніше музикант вибачився за свою витівку. У групі пояснили, пише ВВС, що існує традиція, згідно з якою «все, що йде у зал, проходить через штани басиста».

У Росії музикантам заборонили виступати на фестивалі KUBANA в Краснодарському краї. Група покинула Росію, ще не зігравши жодного концерту після скандалу.

Американські дипломати засудили вчинок музиканта. Українські правоохоронці через кілька днів після інциденту порушили кримінальне провадження за фактом осквернення державного прапора, а СБУ на п’ять років заборонила Джареду Хасселхоффу в’їзд на територію України.

 

 

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>