На 55-річчя Федецького його і сьогоднішня «Волинь» зіграли унічию – 5:5 (фото)

У Луцьку відбувся футбольний матч між «Волинню» зразка 1989 року та сучасною командою. Гра була однією з частин святкування 55-річчя легенди волинського футболу Андрія Федецького.

Зустріч проходила на полі стадіону «Авангард», який став рідним для уродженця Львівщини. За «Волинь-1989» у стартовому складі вийшли Сергій Чабан, Олег Федюков, Володимир Антонюк, Іван Польний, Олег Антонюк, Геннадій Шухман, Володимир Гащин, Володимир Фігель, Володимир Дикий, Павло Філонюк, Володимир Мозолюк. Згодом на заміни виходили Олександр Фролов, Роман Крищишин, Андрій Коротаєв, Анатолій Поліщук, Віктор Буднік, Олександр Лихобицький, Ігор Коцан. На жаль, не зміг взяти участь у матчі Віталій Кварцяний. У переддень у нього виникли проблеми зі спиною. Сам ювіляр теж через стан здоров’я спостерігав за грою як глядач.

Матч складався з двох таймів по 30 хвилин. Звичайно, ігрова перевага була на боці теперішньої «Волині», яка швидко повела у рахунку 3:0 завдяки голам Мемешева, Шумахера і Козьбана. Рахунок міг би бути й більшим але справжній майстер-клас своїм підопічним показав тренер луцьких воротарів Сергій Чабан. Його «сейви» і дали можливість скоротити розрив у рахунку Володимиру Дикому, який оформив «дубль». Та «Волинь-2013» знову пішла у відрив до 5:2 після автоголу Івана Польного та влучного удару Олексія Бабира. Проте у цій грі мала перемогти дружба. У складі ветеранів ще один «дубль» оформив Володимир Фігель. А вже у компенсований час Володимир Гащин заробив для своєї команди 11-метровий. Шанс поставити крапку у матчі дістався керівник Східноєвропейського національного університету Ігорю Коцану, який отримав почесне право зіграти пліч-о-пліч з легендарними футболістами «Волині». Ректор з «точки» не схибив. Тож після фінального свистка табло зафіксувало дві «5».

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>