«Волинь» була за крок від нової сенсації, але знову підвела дисципліна (фото, відео)

Матч «Волині» і «Дніпра» можна поділити на дві частини: до і після вилучення у складі лучан. Господарі поля володіли невеличкою перевагою і зовсім «розвалилися», коли лишилися у меншості.

Особливо цікавим був перший тайм, коли суперники грали на зустрічних курсах. Як не дивно, у такій ситуації краще почувалися лучани. Уже на старті підопічні Кварцяного створили два стовідсоткових моменти, але в обох випадках майстерність продемонстрував голкіпер дніпрян Бойко. Він нейтралізував вихід один в один від Мемешева і відбив підступний удар Гошкодері. У відповідь дніпропетровці організували вихід Зозулі на побачення з Недільком. Цього разу дива реакції показував воротар «Волині».

Друга серія обміну моментами була в середині тайму. У лучан з гострого кута пробивав Мемешев, а за кілька хвилин уже була небезпечна ситуація поблизу воріт «Волині» - Матеус перекинув голкіпера, але м’яч з лінії вибив все той же Мемешев. Ще за мить гра знову перемістилася на половину поля гостей. Партнери у штрафному майданчику знайшли Шумахера, форвард «Волині» одним рухом звільнився від захисника і пробив з розвороту у самісінький кут воріт Бойка. Голкіпер «Дніпра» здійснив відчайдушний стрибок, але все було марно. Лучани повели у рахунку і побігли розвивати успіх, проте напоролися на контратаку. Коноплянка кинув у прорив Зозулю, а той навісив на Джуліано - бразильцю залишилося лишень підставити голову. Тож команди пішли у роздягальні за рівного рахунку. Знову вивести «Волинь» вперед міг молодий Дмитро Задерецький, але не реалізував вихід на побачення з Бойком.

Після перерви усе йшло до нічийного результату. «Волинь» мала незначну територіальну перевагу, але до небезпечних моментів поблизу воріт Бойка справа не доходила. Рівна гра тривала до 65-ї хвилини, аж поки друге попередження не заробив півзахисник лучан Кінаш. Ярослав втратив м’яч поблизу штрафного майданчика гостей і наздоганяючи гравця «Дніпра» відверто намагався скосити його. На щастя, як слід влучити по ногах суперника Кінашу не вдалося, проте такий неспортивний вчинок не лишився непоміченим, й головний суддя матчу показав півзахиснику лучан другий «гірчичник».

З цього моменту футболістів «Волині» ніби підмінили. Гра команди повністю розлагодилася, а наставник дніпрян Хуанде Рамос відчув момент і провів напрочуд вдалу заміну. Іспанець випустив на заключні хвилини Євгена Селезньова. За дві хвилини з 74-ї по 75-у він спромігся оформити «дубль». Аби не допустити розгрому Віталій Кварцяний замінив Шумахера на захисника Парцванію.

Вдруге поспіль «Волинь» догравала матч у меншості черз недисциплінованість окремих футболістів. Тож над цією проблемою ще належить попрацювати Віталію Кварцяному.

 

«Волинь»-«Дніпро» - 1:3

Голи: 1:0 – Шумахер (30), 1:1 – Джуліано (38), 1:2 – Селезньов (74), 1:3 – Селезньов (75).

«Волинь»: 42. Неділько, 6. Шиков – к, 14. Масло, 23. Шершун, 7. Гошкодеря ( 29. Кінаш, 41), 8. Нємчанінов, 11. Мемешев, 88. Скоба, 20. Задерецький, 77. Шумахер ( 91. Парцванія, 79), 10. Бікфалві ( 9. Бабир, 58).

«Дніпро»: 71. Бойченко, 4. Кравченко ( 9. Калініч, 57), 3. Мазух, 10. Коноплянка, 14.Чеберячко, 8. Джуліано, 17. Стрініч (11. Селезньов, 72), 18. Зозуля, 29. Ротань – к, 44. Федецький (5. Мандзюк, 37), 99. Матеус.

Попередження: Скоба (45+1), Кінаш (57), Бабир (72) – Федецький (33), Зозуля (75).

Вилучення: Кінаш (65).

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sO9a8k0-CeY

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>