Неповнолітня дівчина порізала кума за сексуальні домагання

Міліція Рівненщини розслідує випадок, який трапився у Млинівському районі. Чоловік хотів силою змусити дівчину до сексуальних стосунків, однак неповнолітня вдарила його ножем у живіт.

Наразі відкрито два кримінальних провадження: за фактом завдання 32-річному жителю Демидівського району тілесних ушкоджень 16-річною дівчиною, а також про замах на її зґвалтування цим же чоловіком. Поранений має дружину та двох дітей. Юнка ж доводилася йому далекою родичкою, а три роки тому ще стала        й кумою. Чоловік неодноразово приходив до дівчини додому і допомагав по господарству. І вже не вперше намагався схилити дівчину до статевих стосунків. Коли ж востаннє дебелий чоловік спробував затягнути її на сіно, запевняючи, що нестримно кохає, неповнолітня штрикнула його ножем в живіт. Кум опинився в лікарні, звідки про пораненого повідомили в міліцію.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>