На Волині хотіли повісити злочин на «Беркут»

У Шацькому районі на Волині  чоловік поскаржився, що його побили працівники міліцейського підрозділу «Беркут». Відпочиваючи в одному з розважальних закладів поблизу озера Світязь, він отримав перелом кількох ребер, і одне з них пробило легені.

Як розповів начальник УМВС України у Волинській області полковник Олександр Терещук, інформацію про причетність міліціонерів до побиття потерпілого одразу ж сприйняли дуже серйозно і встановили всі обставини пригоди.

Постраждалий дійсно перед побиттям мав розмову з працівниками «Беркуту», правоохоронців якраз викликали працівники розважального закладу, щоб утихомирити чоловіка. Його міліціонери вивели на вулицю, тоді хуліган ніби заспокоївся, і сказав що уже збирається йти додому – бо у нього та жінка й діти. Беркутівці відпустили чоловіка, хоча мали повне право забрати його у відділок для оформлення протоколу за хуліганство.

Дорогою додому чоловік продовжував агресивно поводитись і чіплявся до перехожих. Останні, кому встиг нагрубіянити чоловік, були двоє молодиків. Вони й побили чоловіка. За словами головного міліціонера, побиття записала камера відеоспостереження. Постраждалий  дивом лишився живий, адже екзекуція тривала 10 хвилин. Нині обох підозрюваних затримали, вони є уродженцями Володимир-Волинського району.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>