На Рівненщині сімейна сварка закінчилася вбивством чоловіка

Трагедією завершилися чергові сімейні розбірки для 37-річного Сергія із села Гнатівка Млинівського району. Втомившись від чоловікових пиятик, 31-річна дружина Руслана вдарила його ножем у груди.

У офіційному шлюбі подружжя прожило близько шести років. Згодом розлучилися, проте ще сім років проживали спільно. Виховували сина та дочку. Сергій зловживав алкоголем, що породжувало чвари у родині.

Тієї ночі Руслана знову застала чоловіка за випивкою із кумом. Обурена такою картиною, рукою скинула все зі столу. Розлючений Сергій кинувся до дружини з кулаками. Кум, не бажаючи бути свідком сімейних розбірок, пішов додому.

Згодом правоохоронцям жінка розповіла, що, вирвавшись від чоловікових побоїв, вона втекла на двір. Сергій вибіг за нею із ножем та кричав, що заріже. Події наступних кількох секунд відбулись миттєво: дружина схопилась за лезо, вирвала ніж та вдарила ним чоловіка у серце. На галас прибіг двоюрідний брат Руслани, він викликав «швидку». На жаль, врятувати чоловіка не вдалося.

Як повідомив начальник Млинівського райвідділу міліції Валерій Романчук, наразі триває досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Руслана затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>