Мера Феодосії застрелили з обріза, який «утилізувала» тернопільська міліція

На мера Феодосії 57-річного Олександра Бартенєва напали вночі 27 липня – в переддень Дня міста. Коли він зайшов у під'їзд, невідомий з відстані 1,5 м вистрілив йому у спину. Мера доставили в реанімацію, де він невдовзі помер. Його з почестями поховали.

Цей резонансний злочин може мати серйозні кадрові наслідки для працівників управління внутрішніх справ в Тернопільській області.

Як повідомляє сайт Української асоціації власників зброї , виявилося, що голову курортного містечка вбили зі зброї, яку мали утилізувати в Тернополі.

Чому цього не зробили і як обріз від правоохоронців потрапив в кримінальні кола зараз з’ясовують члени комісії, які прибули з Києва для вивчення всіх обставин.

Попередньо мисливський обріз проходив як речовий доказ, а згодом мав бути утилізований. Цього року так начебто і зробили, принаймні про це свідчать офіційні документи з підписами. Однак «утилізований» обріз «виплив» на місці вбивства у Феодосії. Про це повідомило джерело у прокуратурі.

Стосовно працівників міліції, які відповідали за утилізацію зброї, обласної прокуратурою уже відкрито кримінальне провадження у зв’язку із зловживанням службовим становищем. Наразі триває слідство.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>