Луцький міський голова провів екстрену нараду у зв’язку негодою

Микола Романюк (фото www.lutsk.ua)

Микола Романюк (фото www.lutsk.ua)

Усім комунальним службам дано доручення вжити необхідних заходів з метою забезпечення повноцінного функціонування міста.

Як повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради, міський голова Микола Романюк поставив завдання начальнику управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту міської ради Юрію Кирилюку тримати ситуацію на контролі та оперативно інформувати аварійно-рятувальні служби про місця найбільшого затоплення. На даний час це район гіпермаркету «Там-Там», міської клінічної лікарні, вул. Дубнівська (ЗОШ № 7, КП «Луцькводоканал») та Гетьмана Дорошенка, а також перехрестя Соборності-Молоді.

Зараз там працює залучена техніка управління Державної служби з надзвичайних ситуації у Волинській області, а також дві бригади «Луцькспецкомунтрансу». Вони відкачують воду у найбільш затоплених місцях, а також проводять розчищення зливових решіток на дорогах міста.

Керівнику КП «Луцьксвітло» дано доручення провести моніторинг знеструмлених ділянок.

Луцьке підприємство електротранспорту має забезпечити безперебійне перевезення пасажирів.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>