В Україні виробництво падає, а на Волині росте – статистика

Промислові підприємства Волині за 6 місяців 2013 року у порівнянні з аналогічним періодом минулого року наростили виробництво продукції на 3,1%, тоді як в Україні  в цілому обсяги знизились на 5,3%.

За інформацією Головного управління статистики у Волинській області, найбільший вплив на результати роботи мало збільшення випуску продукції підприємствами харчової промисловості, машинобудування, деревообробниками, виробниками паперу та поліграфістами, яким належить понад 60% загальнообласних обсягів.

Загалом волинські підприємства з початку року випустили 6,3 тисяч тонн ковбасних виробів, 15,1 тисяч тонн борошна, 15,7 тисяч тонн хліба та хлібобулочних виробів, 96,5 тисяч тонн кормів, 60,6 тисяч кв.м дерев’яних вікон, дверей, 185,2 тисяч штук лічильників для рідин, 98,7 тисяч штук конторських (офісних) меблів та для підприємств торгівлі, 204,6 тисяч штук дерев’яних меблів для умеблювання інтер’єру житлових приміщень тощо.

Значний внесок у промисловість області роблять публічні акціонерні товариства «СКФ Україна», «Володимир-Волинська птахофабрика», приватне акціонерне товариство «Волиньхолдинг», товариства з обмеженою відповідальністю «Кромберг енд Шуберт» та СП «Модерн-Експо», частка яких становить майже 30% реалізації області.

З початку року підприємствами області реалізовано промислової продукції на суму 4,8 млрд грн., або 4,6 тис. грн. в розрахунку на одного мешканця Волині.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>