У Львові організовують забіг для дівчат на підборах

Стометрівка на шпильках – такі старти вирішили організувати для представниць прекрасної статі з нагоди Дня незалежності України. Попередньо відбіркові забіги пройдуть у чотирьох містах – Львові, Донецьку, Києві та Одесі.

Першими стартуватимуть красуні на підборах у Львові – оригінальний «спринтерський» забіг тут проведуть вже 27 липня. Організатори запрошують взяти у ньому участь усіх бажаючих. Головна умова – взути улюблені туфельки з висотою каблучків не менше 9 сантиметрів! Ну, і подбати про гламурний вигляд.

Після чотирьох відбіркових турів найкращих бігунок покличуть на фінал до Одеси. Найспритнішій обіцяють солідний приз.

«Стометрівка на шпильках – це не тільки жага перемоги, це перевірка себе, своєї спортивної форми та особистого, не сумніваємося – відмінного, почуття гумору. Переможниця, яка першою прийде до фінішу фінального забігу, отримає не тільки статус найшвидшої модниці України, подарунки від спонсорів, але й головний приз – автомобіль», – кажуть організатори.

  •  
Comments:

Один коментар до У Львові організовують забіг для дівчат на підборах

  1. Pingback: У Львові організовують забіг для дівчат на підборах | NetPress

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>