Фіаско «Волині» у Запоріжжі (фото)

«Металург» З.-«Волинь» – 3:0

Голи: 1:0 – Годін (1, з пен.). 2:0 – Штурко (29). 3:0 – Рудика (38).

 

Фото з сайту www.fcmetalurg.com

«Металург» З.: 12. Грдлічка, 4. Матеус, 7. Матяж, 11. Годін (9. Гавриш, 64), 13. Коротецький, 14. Шевчук, 17. Нестеров, 19. Рудика – к (8. Максимов, 84), 21. Штурко, 31. Пісоцький (10. Жуніор, 74), 39. Опанасенко.

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сімінін – к, 6. Шиков, 14. Масло, 8. Нємчанінов, 23. Шершун (91. Парцванія, 40), 29. Кінаш, 7. Гошкодеря
(2. Леандро, 54), 10. Бікфалві, 9. Бабир, 77. Шумахер (88. Скоба, 70).

Попередження: Пісоцький (22), Гавриш (65) – Кінаш (7), Сімінін (12), Леандро (65), Масло (79), Нємчанінов (90+1).

Вилучення: Сімінін (30, друге попередження).

Фото з сайту www.fcmetalurg.com

Перед матчами з "Дніпром" та "Металістом", у четвертому і п’ятому турах відповідно, луцька команда прагнула набрати максимально можливий очковий запас. Тому до Запоріжжя на гру з "Металургом" команда Віталія Кварцяного приїхала виключно за перемогою. Свій настрій на гру футболісти "Волині" кинулися демонструвати одразу ж після стартового свистка. Шумахер і Біквалфі розпочали з центра поля і розпочали першу масовану атаку своєї команди, в яку кинулися і крайні захисники. Півзахисник "Волині" Віталій Гошкодеря на швидкості вривався з флангу у штрафний майданчик гостей і мав перед собою шикарний оперативний простір, однак підкатом його "скосив" оборонець "Металурга". Суддівська бригада повважала, що у цьому епізоді все було чисто, гра продовжилася. За якихось кілька секунд запоріжці переправили м’яча в лінію атаки на Юрія Штурка. Той нехитрим фінтом уже у штрафному майданчику майже звільнився від переслідувача Сергія Сімініна, але на побачення з Віталієм Недільком так і не вийшов, бо в останній момент капітан "Волині" встиг прихопити його рукою. За цей фол арбітр матчу призначив 11-метровий, який бездоганно реалізував Олексій Годін.

Фото з сайту www.fcmetalurg.com

Гол на першій хвилині матчу шокував футболістів "Волині", але потроху лучани прийшли до тями і притисли суперника до воріт. Рахунок ледь не вирівнявся після удару Еріка Бікфалві, але буквально на долю секунди на добивання не встиг Віталій Гошкодеря. Намагаючись реабілітуватися за перший гол капітан "Волині" Сімінін за першої-ліпшої нагоди підключався до атак, грав самовіддано і жорстко, за що й отримав попередження від арбітра матчу. А на 29-й хвилині Сергій, повертаючись у захист, знову не встиг за Штурком, який цього разу таки вийшов тет-а-тет з Недільком і подвоїв рахунок. Ще за хвилину для Сімініна найжахливіший у його кар’єрі матч і взагалі завершився. Сергій облаяв головного арбітра матчу й отримав другий "гірчичник". На цьому поєдинок уже можна було б і завершувати, адже змінити його результат могло б хіба що чудо.

Фото з сайту www.fcmetalurg.com

Але цього разу футбольна магія працювала виключно на користь "Металурга". На 38-й хвилині господарі поля забили втретє. І тут не обійшлося без везіння. Ванче Шиков, до якого перейшла капітанська пов’язка від Сімініна, невдало заблокував дальній удар Сергія Рудики, і від спини оборонця луцької команди м’яч залетів за спину Неділька прямо у сітку воріт.

Фото з сайту www.fcmetalurg.com

Зрозуміло, що другий тайм був лише формальністю. Запоріжці грали на контратаках і змарнували ще з півдесятка потенційно небезпечних моментів. Особливо в цьому плані "відзначились" Матяж і Шевчук. Міг вчергове засмутити Неділька й Штурко, але не влучив у порожні ворота після помилки голкіпера на виході. А "Волинь" все до останнього намагалася відзначитись голом престижу. Найкращий шанс це зробити одночасно отримали Бікфалві і Шумахер, але коли справа дійшла до моменти істини, тобто до завершального удару, партнери по команді не змогли поділити м’яч. Двічі непогано прикладався до "круглого" Дмитро Нємчанінов, а вже у компенсований час Ян Масло метрів з семи "вистрелив" над поперечиною.

"Волинь" повертається із Запоріжжя на щиті. Виїзд "основи" і "дубля" можна назвати провальним, адже на двох команди отримали від "Металурга" аж сім "сухих" м’ячів.

  •  
Comments:

Один коментар до Фіаско «Волині» у Запоріжжі (фото)

  1. Pingback: Фіаско «Волині» у Запоріжжі (фото) | NetPress

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>